Rejsemål

Pushpinder Group Travels tilbyder fire fantastiske

rejser til Indien

Betagende naturoplevelser og eventyrlige sydindiske templer


Se de spektakulære solnedgange på sydspidsen af Indien, hvor 3 have mødes. Bliv inspireret af den utroligt spændende og farverige historie og traditionerne, rejsen byder på – f.eks. Porten til Indien og de 1200 år gamle elefantgrotter i Mumbai.


Læs mere

Verdens mest luksuriøse paladser


Genoplev maharajaernes storslåede tidsalder på Indiens smukkeste paladser, hvor hver eneste kvadratmeter rummer en fortælling. Umaid Bhawan Palace i Jodhpur – kongelig romantik. Taj Lake Palace, Udaipur – indbegrebet af det 18. århundredes romantik.


Læs mere

Fra safari-hytter til luksus-hoteller


Ophold i Indiens fineste safari-hytter (suiter) i 3 jungle-reservater og på luksus-hoteller i storbyerne. Hør lyden af kaldet fra chital-hjorten og pludren fra langur-aberne – en lyd, der ofte betyder, at tigeren er nær. Bo på Taj Falaknuma Palace i Hyderabad – ”Stjernen på Himlen” – der ifølge New York Times er på Top-20-listen over steder, der skal besøges.


Læs mere

Tordendragernes land og Det Gyldne Tempel


Bhutan i Himalaya mellem Indien og Kina. Tordendragernes Land, som Bhutan også kaldes, er et fantastisk, eventyragtigt område, hvor myter, legender, religioner og folklore er tæt. Det gyldne Tempel i Amritsar er den helligste af sikh-religionens helligdomme.


Læs mere