Rejsemål

Pushpinder Group Travels tilbyder fire fantastiske

rejser til Indien

Betagende naturoplevelser og eventyrlige sydindiske templer

 

Se de spektakulære solnedgange på sydspidsen af Indien, hvor 3 have mødes. Bliv inspireret af den utroligt spændende og farverige historie og traditionerne, rejsen byder på – f.eks. Porten til Indien og de 1200 år gamle elefantgrotter i Mumbai.

 

Verdens mest luksuriøse paladser

 

Genoplev maharajaernes storslåede tidsalder på Indiens smukkeste paladser, hvor hver eneste kvadratmeter rummer en fortælling. Umaid Bhawan Palace i Jodhpur – kongelig romantik. Taj Lake Palace, Udaipur – indbegrebet af det 18. århundredes romantik.

 

Fra safari-hytter til luksus-hoteller

 

Ophold i Indiens fineste safari-hytter (suiter) i 3 jungle-reservater og på luksus-hoteller i storbyerne. Hør lyden af kaldet fra chital-hjorten og pludren fra langur-aberne – en lyd, der ofte betyder, at tigeren er nær. Bo på Taj Falaknuma Palace i Hyderabad – ”Stjernen på Himlen” – der ifølge New York Times er på Top-20-listen over steder, der skal besøges.

 

Tordendragernes land og Det Gyldne Tempel

 

Bhutan i Himalaya mellem Indien og Kina. Tordendragernes Land, som Bhutan også kaldes, er et fantastisk, eventyragtigt område, hvor myter, legender, religioner og folklore er tæt. Det gyldne Tempel i Amritsar er den helligste af sikh-religionens helligdomme.

 

Bestil katalog

 

Vores katalog er i sig selv en oplevelse. Her kan du se flotte og farverige billeder fra alle de spændende destinationer i Indien

 

Vores katalog fortæller i detaljer om alle de rejser, PUSHPINDER GROUP TRAVELS tilbyder.

 

Klik her for at bestille vores katalog

Bestil katalog

Voigt

 

”…med dit engagement, din store kærlighed til Indien og omsorg for dine gæster, blev det noget helt særligt at rejse med

Pushpinder…en rejse, som blev enestående

fordi den var ledet af Pushpinder himself”

Stampe & Haume & Hasselriis

advokater

”…et unikum som rejseleder – aldrig har vi følt os i så gode og kyndige hænder…””

B. & M. Christensen

 

”…en overordentlig flot service og en konstant opmærksomhed over for dine gæster…følte, at være i kompetente og faste hænder”

Center for Ledelse

 

”…tak for et godt samarbejde såvel før rejsen med foredrag for vores deltagere, og under opholdet med din opmærksomme tilstedeværelse.”

Find Os

Pushpinder Singh Dhanjal

 

Direktør, rejsearrangør og rejseleder,

behersker dansk, engelsk og flere indisk sprog

 

Email: pgt@pushpinder.dk

Pushpinder Group Travels

Hovedgaden 2A, 12

DK- 3520 Farum

Denmark

Medlem af Rejsegarantifonden

Reg.nr. 437

+45 44 95 53 48

+45 40 15 53 48