Pushpinder Group Travels logo

Rejser til Indien for virksomhedsledere og medarbejdere

Udover vores ferierejser har vi også igennem årene haft et tæt samarbejde med store erhvervsvirksom­heder for hvem, vi har udviklet, planlagt og gennemført helt kundetilpassede og succesfulde erhvervsrejser for ­professionelle deltagere. Det har været rejser for danske og udenlandske virksomheder til deres samarbejdspartnere i Indien samt rejser til store konferencer og udstillinger.

Rejserne er – som alle vores rejser – tilrettelagt på et absolut topniveau i kvalitet og med ophold på paladser og hoteller i verdensklasse – og Pushpinder Singh Dhanjal er naturligvis med som rejseleder.

Udover denne rejsevirksomhed har vi gennem årene haft et tæt samarbejde med store erhvervsvirksomheder, for hvem vi har udviklet, planlagt og gennemført helt kundetilpassede erhvervsrejser for professionelle deltagere. Vi nævner med stolthed og glæde virksomheder som:

  • Center for Ledelse – de sidste 5 år har vi arrangeret rejser og deltaget sammen med toplederne fra de store danske virksomheder i konferencer rundt om i Indien samt virksomhedsbesøg – bl.a. DR, Nordea, Irma, TDC, Falck, Skat, UM, NCC, Nykredit og mange flere.
  • SEB Banken – virksomhedsbesøg og konferencer, bl.a. med økonomifolk fra ATP, LD, Nordea, Ikea m.fl.
  • Volvo Trucks – for hvis selskaber både i Sverige og Danmark vi har sammensat flere succesfulde rejser – bl.a. med 30 journalister fra 13   europæiske lande.
  • Magasin du Nord – for hvem vi havde glæden at bistå omkring mange sider af den store Indiens-udstilling
  • Berlingske Tidende – 5 læserrejser + flere rejser med journalister fra Rejseliv og Søndag MS med henblik på artikler om Indien som rejsemål.
  • Politiken – 1 læserrejse
  • Bistand til DR1 i programmet Sporløs i Sydindien, hvor jeg hjalp med at finde moderen til hovedpersonen – programmet er sendt 3 gange.
  • Tekstilforeningens afdeling i Vejle.

Vi kan således tilbyde vores assistance ved gennemførelse af forretningsrejser, forhandlinger, kontaktskabende arbejde og dialog med organisationer, virksomheder og myndigheder i Indien.

Vi holder også meget informative foredrag om Indien hos virksomheder og myndigheder. Det skulle derfor glæde os, hvis De kan bruge vores ekspertise og utroligt store erfaringer vedrørende Indien.

Vi håber at høre fra Dem.

Hotel Rambagh Palace i Jaipur

Stemningsfuldt aftenbillede fra Hotel Rambagh Palace i den lyserøde by, Jaipur.