Pushpinder Group Travels logo

Bestil katalog

Vores katalog er i sig selv en oplevelse. Her kan du se flotte og farverige billeder fra alle de spændende destinationer i Indien.

Vores katalog fortæller i detaljer om alle de rejser, PUSHPINDER GROUP TRAVELS tilbyder.

Klik her for at bestille vores katalog

Sagt af vores tidligere gæster

”…med dit engagement, din store kærlighed til Indien og omsorg for dine gæster, blev det noget helt særligt at rejse med Pushpinder…en rejse, som blev enestående fordi den var ledet af Pushpinder himself” (Voigt)

”…et unikum som rejseleder – aldrig har vi følt os i så gode og kyndige hænder…” (Stampe & Haume & Hasselriis advokater)

”…en overordentlig flot service og en konstant opmærksomhed over for dine gæster…følte, at være i kompetente og faste hænder” (B. & M. Christensen)

”…tak for et godt samarbejde såvel før rejsen med foredrag for vores deltagere, og under opholdet med din opmærksomme tilstedeværelse.” (Center for Ledelse)

Pushpinder Group Travels tilbyder fire fantastiske rejser til IndienBetagende naturoplevelser og eventyrlige sydindiske templer

Se de spektakulære solnedgange på sydspidsen af Indien, hvor 3 have mødes. Bliv inspireret af den utroligt spændende og farverige historie og traditionerne, rejsen byder på – f.eks. Porten til Indien og de 1200 år gamle elefantgrotter i Mumbai.

Læs mere

Fantastiske templer i Sydindien

 

Verdens mest luksuriøse paladser

Genoplev maharajaernes storslåede tidsalder på Indiens smukkeste paladser, hvor hver eneste kvadratmeter rummer en fortælling. Umaid Bhawan Palace i Jodhpur – kongelig romantik. Taj Lake Palace, Udaipur – indbegrebet af det 18. århundredes romantik.

Læs mere

Fantastiske templer i Sydindien

 

Fra safari-hytter til luksus-hoteller

Ophold i Indiens fineste safari-hytter (suiter) i 3 jungle-reservater og på luksus-hoteller i storbyerne. Hør lyden af kaldet fra chital-hjorten og pludren fra langur-aberne – en lyd, der ofte betyder, at tigeren er nær. Bo på Taj Falaknuma Palace i Hyderabad – ”Stjernen på Himlen” – der ifølge New York Times er på Top-20-listen over steder, der skal besøges.

Læs mere

Fantastiske templer i Sydindien

 

Tordendragernes land og Det Gyldne Tempel

Bhutan i Himalaya mellem Indien og Kina. Tordendragernes Land, som Bhutan også kaldes, er et fantastisk, eventyragtigt område, hvor myter, legender, religioner og folklore er tæt. Det gyldne Tempel i Amritsar er den helligste af sikh-religionens helligdomme.

Læs mere

Fantastiske templer i Sydindien